Apotherkast in verlaten hospitaal МСЧ-126 te Pripjat

- Werkcode: 589 292

Karl Smits over Apotherkast in verlaten hospitaal МСЧ-126 te Pripjat

МедСанЧастина № 126 Pripyat werd gesticht op 4 februari 1970. Sanitarny Sluzhba was het belangrijkste ziekenhuis in Pripyat en was de algemene ziekenboeg van Pripyat. Het ziekenhuis had 410 bedden en klinieken verspreid over vijf onderling verbonden gebouwen van elk zes verdiepingen hoog, met +/- 1.200 personeelsleden. Op het dak staan grote letters trots en lezen "Здоров'я народу - багатство країни" - "gezondheid van de mensen - rijkdommen van het land". De eerste brandweerlieden die op de ramp in Tsjernobyl reageerden, werden ook hierheen gebracht en hun kleding werd in de kelders van het ziekenhuis gelaten, gezien dit een ongezien hoge dosis straling bevatte. De kelders werden niet zo lang geleden volledig afgesloten en blijven tot op de dag van vandaag heel radioactief.
Karl Smits profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karl Smits

Om licht, kleur, actie, mensen of andere dingen of plaatsen te zien is normaal vanzelfsprekend.
Om ze tot leven te laten komen in foto's of websites of ze als het ware te laten branden op jou netvlies, heb je Refined Retinas nodig !

Alle werken van Karl Smits


Waarom je kiest voor Apotherkast in verlaten hospitaal МСЧ-126 te Pripjat op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Apotherkast in verlaten hospitaal МСЧ-126 te Pripjat

Koop de foto Apotherkast in verlaten hospitaal МСЧ-126 te Pripjat van Karl Smits op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 589 292
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden