Aquarel schilderij van een Winterlandschap van Tanja Udelhofen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 476031
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 gratis verzending!

Omschrijving

Digitaal aquarelschilderij van een simpele winter landschap met bomen en een helder blauwe hemel met witte wolken.

Het kunstwerk past zeker bij alle interieurs en kan door de koele kleuren rust geven, bijvoorbeeld in een wachtkamer. Ook heel leuk als cadeau voor iemand die bv van lange winter wandelingen bij zonnig winterweer houdt.

#tmucw

Dit werk wordt aangeboden door Tanja Udelhofen

Tanja Udelhofen profielfotoWelkom in mijn winkel! Laat me je helpen je huis te verfraaien of een kleurrijk cadeau te vinden voor een speciaal persoon! Digitale schilderijen van landschappen of bloemen, die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn origineel, met de hand geschilderd en bedoeld om dromen te inspireren en dierbare herinneringen op te wekken.

Met een origineel schilderij geef je jezelf of anderen een cadeau van kunst aan de muur die jarenlang een huis kan opfleuren en een echte blikvanger is in elke kamer. Omdat ik digitaal schilder, is de kwaliteit van de print altijd zo goed als de drukker het kan maken. Er gaan geen kleuren of details verloren door het maken van een foto van een olieverf- of acrylschilderij en het omzetten van de foto in een afdrukbaar bestand.

Iets over mij: Zoals zoveel kunstenaars teken en schilder ik sinds mijn vroege jeugd. Ik zie mijn schilderijen als representatief met verschillende graden van abstractie. Ik schilder niet fotorealistisch en wil niet concurreren met fotografie. Mijn schilderijen tonen mijn herinneringen en gevoelens, en ik hoop dat ze bij mijn kijkers soortgelijke herinneringen en gevoelens oproepen.

Voor mij is de weg van het eerste idee tot het voltooide schilderij zowel een geruststellende wandeling langs bekende paden als een spannende (en soms enge) verkenning van nieuw land. Bedankt dat je met me mee gaat op deze reis!

https://www.facebook.com/tmu.creative.works/
https://TMU-cw.redbubble.com (voor prints op kaartjes, mokken enz.)

Alle werken