Een Werk aan de Muur shop

Arbeiders boven New York

- Werkcode: 766 032

Sandra Perquin over Arbeiders boven New York

Dit werk is een knipoog naar de wereld beroemde foto, waar arbeiders boven New York City lunch pauze houden op een metalen balk tijdens de bouw van Rockefeller center. In deze foto nemen kleine miniatuur h0 (scaal 1/87) figuurtjes de plaats in waar jaren geleden echte arbeiders zaten. Zou u het durven om op zulke grote hoogte te lunchen?
Sandra Perquin profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sandra Perquin

Voor mijn werk reis ik de hele wereld over en daar waar mogelijk neem ik altijd mijn camera mee. Naast reis- en straatfotografie ben ik me de laatste jaren meer in miniatuurfotografie (zoals ik dat zelf noem) gaan verdiepen. Met H0 poppetjes van de modeltreinen maak ik verschillende scenes. Ik heb inmiddels dan ook behoorlijk wat van die kleine figuurtjes. 1 gaat ook altijd mee op reis en lijkt op een klein stewardessje. Bezoek ook eens mijn Instagram account voor mijn reisfoto's of mijn andere account voor mijn miniatuurfoto's. Heb je een specifieke wens schroom niet om mij te contacten.

Alle werken van Sandra Perquin


Waarom je kiest voor Arbeiders boven New York op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Arbeiders boven New York

Koop de illustratie Arbeiders boven New York van Sandra Perquin op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 766 032
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.