Een Werk aan de Muur shop

Architectuur van Santiago Calatrava in Valencia

- Werkcode: 37733

Dirk Verwoerd over Architectuur van Santiago Calatrava in Valencia

Het opera gebouw in Valencia van architect Santiago Calatrava gefotografeerd op een moment dat het rood/oranje gekleurde omgevingslicht op de laaghangende wolken reflecteerden, waardoor het geheel een sciencefiction-achtige uitstraling heeft gekregen. Het zou zomaar op Mars kunnen zijn :-) Prachtig op een formaat van 1 bij 1 meter.
Dirk Verwoerd profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dirk Verwoerd

werkte aanvankelijk als reclamefotograaf voor diverse reclamebureaus en grote retailers, maar al snel kon hij zijn studiofotografie combineren met fotografie voor KLM. Daartoe vloog hij over de hele wereld en raakte geïnspireerd door de diverse culturen. Zijn fotografie voor KLM bleef niet onopgemerkt. Hij mocht jarenlang op pad voor de reisorganisatie HT Wandelreizen, welke reizen hem lieten kennismaken met de verste uithoeken van de wereld. De laatste jaren houdt hij zich vooral bezig met architectuur fotografie en maakt hij ieder jaar nog wel een mooie fotoreis.

Alle werken van Dirk Verwoerd


Waarom je kiest voor Architectuur van Santiago Calatrava in Valencia als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Architectuur van Santiago Calatrava in Valencia

Koop de foto Architectuur van Santiago Calatrava in Valencia van Dirk Verwoerd op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 37733
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
208 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.