Architectuurverspiegeling

- Werkcode: 975 776

Frans Blok over Architectuurverspiegeling

Een aantal moderne woontorens aan de noordzijde van de Wijnhaven in Rotterdam zijn hier verspiegeld. Dat wil zeggen: ik heb een foto gemaakt van de reflectie in het water van de haven en die foto op zijn beurt gespiegeld om de horizontale as. Het gevolg is dat je van onder water omhoog lijkt te kijken naar de architectonische pareltjes die hier de laatste jaren zijn verschenen.

Het water is flink in beroering maar ondanks de spectaculaire vervormingen is toch nog wel te herkennen wat we zien. Centraal in het beeld staat de recentelijk voltooide woontoren The Muse. Links daarvan zien we de laagbouw van 100 Hoog (hoe raar die zin misschien ook klinkt). Rechts is, met gele bouwkraan, de nog in aanbouw zijnde toren Casanova te zien.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Architectuurverspiegeling als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Architectuurverspiegeling

Koop de foto Architectuurverspiegeling van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 975 776
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden