Arendshoofd

- Werkcode: 338 720

Jan Koppelaar over Arendshoofd

Arendshoofd (Den Osse, Zeeland). Dit is een bekend duikstek in het Grevelingenmeer. Daarnaast een schitterende locatie voor landschapsfotografie. Deze morgen wilde de zon er niet doorheen komen. Hierdoor ontstond een sereen beeld Toch straalt deze foto rust voor mij uit. Toch hoop ik deze locatie nogmaals te bezoeken, alleen dan met een mooie zonsopkomst erboven.
Jan Koppelaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken van Jan Koppelaar


Waarom je kiest voor Arendshoofd op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Arendshoofd

Koop de foto Arendshoofd van Jan Koppelaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 338 720
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden