Een Werk aan de Muur shop

Arial foto van bloeiende fruitboomgaard in Betuwe

- Werkcode: 799297

Jeroen Kleiberg over Arial foto van bloeiende fruitboomgaard in Betuwe

In de Betuwe zijn de mogelijkheden om het goede landleven te ervaren bijna te veel om op te noemen. Wilt u midden in de fruitboomgaard overnachten? Kamperen in een hooiberg of in een pittoresk dijkhuisje aan de Linge? Alles is mogelijk en overal wordt u hartelijk ontvangen. De bewoners zijn niet voor niets trots op hun streek; langs de kronkelende rivier komen cultuurhistorie en natuur op een prachtige manier samen. U kunt wandelen en fietsen over kronkelende dijkjes en u per voet- of fietsveer over de rivier laten zetten. Onderweg kunt u genieten van de vele fruitbomen, karakteristieke dorpjes en talrijke historische forten en kastelen.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Ik ben reisfotograaf uit Rotterdam met een passie voor het buitenleven en minder bezochte plaatsen. Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Ik ben de oprichter van https://www.bestemmingonbekend.nl waar ik mijn reisverhalen deel. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.nl

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Arial foto van bloeiende fruitboomgaard in Betuwe op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Arial foto van bloeiende fruitboomgaard in Betuwe

Koop de foto Arial foto van bloeiende fruitboomgaard in Betuwe van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 799297
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.