Arnhem Station

- Werkcode: 971 752

Marion Raaijmakers over Arnhem Station

Het Centraal Station van Arnhem is een inspiratie van velen. De stationshal is prachtig met zijn ronde vormen en grote ramen en creatieve verlichting. Op een station is alles en iedereen in beweging, onderweg ergens naar toe. Treinen die af en aan rijden. Mensen die in- en uitstappen over overstappen naar een volgende bestemming. Door mijn passie voor reizen droom ik vaak over de mogelijkheid om te kunnen reizen in de tijd. Met dit beeld, waar ik heel veel beweging heb aangebracht, lijkt het daadwerkelijk alsof je midden in een reis door de tijd beweegt, onderweg naar een anders onbereikbare bestemming. Je waant je zelfs in een ruimtereis.
Marion Raaijmakers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marion Raaijmakers

Fotograaf, reiziger, wereldburger. Met mijn fotografie wil ik mijn visie op de wereld en de mensen daarin delen. Geïnspireerd door mijn reizen, hoop ik het verhaal te vertellen van de mensen die ik ontmoet en de omgeving waar ze wonen.

Alle werken van Marion Raaijmakers


Waarom je kiest voor Arnhem Station als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Arnhem Station

Koop de foto Arnhem Station van Marion Raaijmakers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 971 752
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden