Een Werk aan de Muur shop

Arnhem

- Werkcode: 294603

Fotografie Arthur van Leeuwen over Arnhem

Fonteinen Jansbuitensingel, Arnhem die mooi verlicht zijn in de avond.
Omschrijving Gietijzeren FONTEIN uit 1885 van de firma I. Schütz en Zoon uit Zeist, gesitueerd aan de westzijde van het plantsoen tussen de Janssingels. De fontein vormt het middelpunt van een langgerekt rechthoekig bassin, waarvan de lange zijden in het midden een verbreding vertonen. De fontein bezit een kruisvormige voet. Vanuit het middelpunt rijst een rijk gedecoreerde achtzijdige schacht op, die een groot waterbekken draagt. Op elk van de vier kruisarmen zit een forse water spuwende draak, in de vorm van een griffioen met drakekop. De vleugels raken de schacht van de fontein. Deze is op de tussenliggende zijden gedecoreerd met een hangend koord en een schelpmotief. Hierboven bevinden zich water spuwende vissekoppen. De geprofileerde onderzijde van het fonteinbekken is voorzien van acht panelen met schelpmotieven en guirlandes, versierd met "stromend en spuitend water motieven". Onder de rijk gedecoreerde rand hangen sierknoppen op de hoeken van het achtzijdige bekken. Op de schuine rand van elk der acht zijden bevindt zich een water spuwend schelpmotief, geflankeerd door dolfijntjes. Uit het midden van het waterbekken rijst een ronde sokkel op, waarop twee ineengestrengelde draken zitten. Eén draak heeft een vis in de bek. Uit de bek van de andere draak komt de geprofileerde bloemknopvormige hoofdspuwer van de fontein te voorschijn. De schacht en het waterbekken zijn oker, en de dieren zij
Fotografie Arthur van Leeuwen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Arthur van Leeuwen

Beste mensen mijn naam is Arthur van Leeuwen, ik werk als zelfstandig fotograaf. Vanaf 1995, toen ik mijn diploma heb gehaald van de fotovakschool te Apeldoorn, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als Fotografie Arthur van Leeuwen in Duiven, dat ligt vlakbij Arnhem. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van bruidsreportages, portretten, modellen/glamour, bedrijfsfotografie, waar ook 360 gradenfotografie bij hoort, straatfotografie, productfotografie en landschapsfotografie.Ik vind fotograaf een heerlijk vak: waarom? Omdat het erg afwisselend is, je hebt altijd te maken met verschillende mensen of situaties. Een bruidsreportage is voor mij heerlijk om te doen omdat je mensen daar heel blij mee kan maken, maar ik kan ook mijn eigen creativiteit er in kwijt en dat vindt ik erg belangrijk. Model en glamour fotografie is ook fantastisch om te doen. Ik doe dat zoals al mijn foto-opdrachten met veel enthousiasme en dat enthousiasme slaat vaak over naar het model of bruidspaar, dus naar diegene die ik moet portretteren, juist dan komen ze zelfverzekerd en vele malen beter op de foto.Landschapsfotografie is ontspannend en ik doe dat graag, je kan uren lopen voor die ene foto met het juiste licht of onderwerp.Straatfotografie is een beeldverhaal proberen te vertellen met 1 á 2 foto's zonder inmenging van mij als fotograaf. Straatfotografie laat ik meestal in zwart/wit zien, omdat kleur vreselijk afleid van het onderwerp.

Alle werken van Fotografie Arthur van Leeuwen


Waarom je kiest voor Arnhem als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Arnhem

Koop Arnhem van Fotografie Arthur van Leeuwen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 294603
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
49 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.