Een Werk aan de Muur shop

Artistic impression van "In de Waag" Amsterdam

- Werkcode: 474538

Rein Schouten over Artistic impression van "In de Waag" Amsterdam

Artistic impression van "In de Waag" Amsterdam

Gevestigd in een voormalige stadspoort, met een groot terras. Restaurant-café In de Waag is gevestigd in één van de oude stadspoorten (1488) van Amsterdam en vormt nu het imposante middelpunt van de Nieuwmarkt.
Oorspronkelijk was de stadspoort onderdeel van de middeleeuwese stadsommuring langs het huidige Singel, de Kloveniersburgwal en de Geldersekade. Van de stadspoorten zijn alleen oude fotos waagde Waag en de Munttoren overgebleven. De naam 'Waag' is later aan het gebouw toegekend, vernoemd naar een van de vele funties die het gebouw heeft gehad. Een waag was een gebouw waar goederen werden gewogen, stadshandelaren waren verplicht hun goederen in de Waag te laten wegen om de eerlijke handel in het stadscentrum te bevorderen.
Rein Schouten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rein Schouten

Even voorstellen mij naam is Rein Schouten fotograaf. Omdat ik beelden componeer optimaliseer en conserveer al ruim veertig jaar lang vindt ik de toevoeging 'fotograaf' gelegitimeerd.

Alle werken van Rein Schouten


Waarom je kiest voor Artistic impression van "In de Waag" Amsterdam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Artistic impression van "In de Waag" Amsterdam

Koop de illustratie Artistic impression van "In de Waag" Amsterdam van Rein Schouten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 474538
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.