Een Werk aan de Muur shop

Artwork Tulp

- Werkcode: 461 276

Erik Reijnders over Artwork Tulp

Knallende kleuren en een grove korrel zijn de ingrediënten van dit werk. hoe groter hoe beter geld hier. 2,6 meter bij 2,6 meter (of meer) is wel de mooiste afmeting voor deze grove bewerking. een spel tussen natuur en bewerking maakt dit werk interessant voor een ruimte waar het echt kan en mag knallen.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Artwork Tulp als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Artwork Tulp

Koop dit digital art werk Artwork Tulp van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 461 276
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
66 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.