Een Werk aan de Muur shop

As Prayers Are Over

- Werkcode: 35593

JPWFoto over As Prayers Are Over

Nepal, Kathmandu. De machtige Swayambhunath stupa torent boven de stad uit. Herkenbaar door de witte koepel met goudkleurige punt, die van veraf te zien is. Honderden kleurrijke gebedsvlaggen vermenigvuldigen de gebeden, op het ritme van de wind, onder toeziend oog van Boedha. Zijn ogen zijn in alle richtingen geschilderd op de stupa. Het is een lange klim naar boven, langs de vele grijpgrage apen. Vandaar dat de stupa ook wel de Monkey Temple wordt genoemd. Maar de aanblik en het uitzicht vanaf de stupa zijn dit meer dan waard! Tijdens één van mijn bezoeken trof ik de gebedsvlaggen eens niet netjes gerangschikt aan de lijnen aan, maar als een kleurrijke kluwen achter de gebedsmolens.
JPWFoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

Wat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken van JPWFoto


Meer weten over JPWFoto?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor As Prayers Are Over op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

As Prayers Are Over

Koop de foto As Prayers Are Over van JPWFoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 35593
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.