Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 20 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Astbergsee

- Werkcode: 395 659

Martin Smit over Astbergsee

De Astbergsee is een meertje op de Astberg in Oostenrijk bij het plaatsje Going am Wilder Kaiser. In de weerspiegeling van het meertje zie het Wilder Kaiser gebergte weerspiegeld in het water.
Martin Smit profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martin Smit

Mijn naam is Martin Smit, ik heb mij altijd al verbonden gevoeld met de natuur.  In de natuur voel ik me vrij en kan ik intens genieten en me verwonderen over de schoonheid, diversiteit en complexiteit die de natuur ons te bieden heeft. Of het nu gaat om vogels, wilde dieren of insecten, flora en fauna, prachtige landschappen, de natuur blijft mij fascineren en inspireren. Ik trek er regelmatig op uit met mijn camera om de natuur te bewonderen en zo mooi mogelijk in beeld vast te leggen. Een deel van de opbrengst van verkocht werk gaat naar het goede doel: Givebacktonature.com. Hier worden bomen van geplant.

Alle werken van Martin Smit


Waarom je kiest voor Astbergsee als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Astbergsee

Koop de foto Astbergsee van Martin Smit op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 395 659

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
40,-36,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.