Aston Martin DB5 zijaanzicht

van Jan Keteleer

Aston Martin DB5 zijaanzicht van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 589350
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
209 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De Aston Martin DB5 is een Britse luxe grand tourer die is gemaakt door Aston Martin en ontworpen door de Italiaanse carrosseriebouwer Carrozzeria Touring Superleggera. Uitgebracht in 1963, was het een evolutie van de laatste serie van DB4. De DB-serie werd genoemd ter ere van Sir David Brown (het hoofd van Aston Martin van 1947 tot 1972). Hoewel niet de eerste, staat de DB5 bekend als de meest bekende bioscoopwagen van James Bond, die voor het eerst verscheen in Goldfinger (1964).

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken