Een Werk aan de Muur shop

Aston Martin

- Werkcode: 746 400

Erik Reijnders over Aston Martin

Een speelgoed autootje dat tot de verbeelding spreekt, De meest bekende spion van het witte doek rijd er in rond en bijna elk jongetje dat met autootjes speelt droomt van zo'n auto. kortom een echte herinnering aan je jeugd. en een sieraad aan de muur. heerlijk wegdromen bij deze iets dromerige weergave van een bolide waar zichtbaar veel mee gespeeld is.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Aston Martin als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Aston Martin

Koop dit digital art werk Aston Martin van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 746 400
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
66 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.