At the beach

Werkcode: 220 867 Kopieer de werkcode

Richard Marks profielfoto Dit soort uitzichten vervelen mij nooit. Opname gemaakt in Zandvoort.

Dit werk wordt aangeboden door Richard Marks

Mijn naam is Richard Marks en ben freelance fotograaf. Fotograferen is lang geleden als hobby begonnen en dat is flink uit de hand gelopen. Maar dat zal voor vele herkenbaar zijn. Ook ruim 20 jaar in de ICT gewerkt, maar dat was wel mooi geweest. Ik beschouw mezelf als allround fotograaf met ruime fotografie ervaring. Van minimalisme tot architectuur of een mooi landschap bij mij komt dat allemaal voorbij in mijn shop, keuze genoeg. Tevens kunt u mij bij mij terecht voor bedrijfsreportages, feesten, bruidsreportages, interieur fotografie of maatwerk fotografie. Wilt u vrijblijvende informatie opvragen dan kunt u mij een email sturen info@rmarks-fotografie.com Dank voor de getoonde interesse.Met vriendelijke groet, Richardwww.rmarks-fotografie.com

Meer weten over Richard Marks?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Wietske
Nederland
4.5 / 5

Geweldig
In 1 woord wauw!! Is het geld zeker waard.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Anneke Tittulaer
Nederland
5 / 5

Van de site tot bestellen en leveren is een groot feest
Werk aan de muur biedt een bijzonder assortiment werken van diverse artiesten. De site is overzichtelijk en helder. Er wordt na het bestellen nog veel informatie gestuurd die het kopen een feestje maken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Jeannette
Nederland
4.5 / 5

Mooie uitvoering en vlotte service
Wij hebben een foto op canvas uitgekozen uit de collectie, met een grote maat (210 x 70). De kleuren zijn prachtig en het doek is mooi glad. We zijn goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling en die is volgens afspraak geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
William
Nederland
5 / 5

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Michiel
Nederland
5 / 5

Niet eens een erg dure uitvoering gekozen, toch bij levering erg verrast door de uitvoering ( toppertje). Ook de communicatie betreffende de levering was leuk gedaan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
Anneke
Nederland
5 / 5

goede communicatie, zorgvuldige verpakking en bezorging, last but not least een prachtige poster. Hij fleurt de hele kamer op.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
wim Wijburg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
Leon
Nederland
5 / 5

Goede service en je krijgt gewoon wat je vraagt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Rolf
Nederland
5 / 5

Wandpaneel geslaagd
Voor een wandpaneel van 100x150 met geluidsabsorberende eigenschap kregen we technisch advies. Dus nu hebben we een betere acoustiek en een fraaie afbeelding aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
Rachel
Nederland
5 / 5

Goede kwaliteit, snelle levering
Heel goed, een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Hanneke
Nederland
4.5 / 5

Alleen maar positieve klanken
Mooie website, eindeloos veel verschillende wandversieringen en alles eenvoudig aan te passen en te bestellen. Prima levering en prima service. Ik ga vast vaker gebruik maken van Werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
An
Nederland
5 / 5

Groot aanbod, mooi resultaat!
Vanaf het begin is het leuk ‘shoppen ‘ bij werkaandemuur ; de keuze van werken van verschillende fotografen, verschillende afmetingen, keuze in uitvoering, kortom echt een goede winkel! Echt blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto At the beach van Richard Marks op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden