Auburn motorkap ornament in zwartwit

- Werkcode: 1 099 065

autofotografie nederland over Auburn motorkap ornament in zwartwit

Zwartwit foto van het motorkap ornament van een Auburn. Auburn is een Amerikaans automerk wat al in 1900 bestond. De foto heb ik gemaakt op Classic Days in Düsseldorf in de zomer van 2022. Voorheen stond dit evenement bekend als Classic Days Schloss Dyck. Het ontwerp van zo een ornament moest bijdragen aan de beeldvorming over het merk. Hetzelfde geldt overigens voor het gebruikte lettertype onder het ornament. Een typische vooroorlogse stijl.
autofotografie nederland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door autofotografie nederland

Eigenlijk is de volledige naam 'okkofoto's autofotografie-nederland'. Vanaf hele jonge leeftijd is automotive en fotografie mij met de paplepel ingegoten. Omdat ik geen groot genoeg hart heb om te race, en mijn portemonnee niet groot genoeg is, heb ik mijn passie voor auto's en motoren ten dienste gesteld aan het fotograferen ervan.

Alle werken van autofotografie nederland


Waarom je kiest voor Auburn motorkap ornament in zwartwit op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Auburn motorkap ornament in zwartwit

Koop de foto Auburn motorkap ornament in zwartwit van autofotografie nederland op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 099 065
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
205,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden