Audrey Loves Bubbles

- Werkcode: 1 089 196

Color Square over Audrey Loves Bubbles

Het schilderij "Audrey Loves Bubbles" is een levendige kleurrijke afbeelding van de iconische actrice. De kunstenaar heeft de kenmerkende elegantie en gratie van Audrey Hepburn vastgelegd, maar met een speelse draai: ze wordt getoond met een stuk kauwgom in haar mond en blaast er een gigantische luchtbel mee.

De kunstenaar heeft de iconische kenmerken van Audrey Hepburn vakkundig weergegeven, van haar delicate gelaatstrekken en grote, expressieve ogen tot haar elegante opsteek-kapsel.

Ondanks zijn vrolijke en luchtige onderwerp weet het schilderij ook een gevoel van nostalgie over te brengen. Het gebruik van pastelkleuren en een retro-geïnspireerde achtergrond roept herinneringen op aan een eenvoudigere tijd, toen kauwgom een ​​hoofdbestanddeel van de kindertijd was en Audrey Hepburn een geliefd schermicoon was.

Al met al is "Audrey Loves Bubbles" een verrukkelijk eerbetoon aan een van de meest duurzame figuren in de geschiedenis van Hollywood. Het is een must-see voor fans van Audrey Hepburn, kauwgom en kunst.
Color Square profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Color Square

Fotografie, schilderijen en digitale kunst

Alle werken van Color Square


Waarom je kiest voor Audrey Loves Bubbles op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Audrey Loves Bubbles

Koop de illustratie Audrey Loves Bubbles van Color Square op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 089 196
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden