Aural

van Jesper Krijgsman

Aural van Jesper Krijgsman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 512110
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144 gratis verzending!

Omschrijving

Digitale Composite/Hypercollage Fotografie.
Complete kunstwerk meet 180 cm x 70 cm — 2019

Neem plaats in de wildernis en sluit je ogen. Luister gewoon.

Vogels spelen hun lied en dieren roepen hun partners. Insecten klikken en zoemen. De wind ademt door de takken van bomen. Druppels regen druppelen van blad tot blad en raken uiteindelijk de grond. Je kan een symfonie van energie horen die botst met zijn omgeving. Deze auditieve sensatie is het orkest van de natuur. Harmonisch, kalmerend en wild.

Luister maar eens goed - en het bos begint te zingen.

Dit werk wordt aangeboden door Jesper Krijgsman

Jesper Krijgsman profielfotoOm zijn digitale landschappen tot leven te wekken gebruikt Jesper fotografie en beeldbewerking. Hij gebruikt uitsluitend zelf gefotografeerde natuurlijke elementen in zijn composities en combineert deze één voor één tot een virtuele droomwereld. Hij vindt het spannend om digitale technieken met de natuurlijke wereld te combineren. Zijn inspiratie komt uit dromen, emoties en fantasieën. De composities zijn fictie – een wonderlijke wereld. Toch gebruikt Jesper alleen maar natuurlijke elementen in de composities – al zijn materiaal is terug te vinden in onze wereld. Hij hoopt, door middel zijn composities, andere mensen ervan te overtuigen dat de natuurlijke wereld vol met wonderen en ‘magie’ is. Jesper leeft in Zwitserland waar hij werkt als vormgever en kunstenaar. Hij heeft zichzelf alles over beeldbewerking en fotografie aangeleerd.

Alle werken

Klantfoto's: Aural van Jesper Krijgsman

Klantfoto: Aural van Jesper Krijgsman, op canvas
Klantfoto: Aural van Jesper Krijgsman, op canvas
Klantfoto: Aural van Jesper Krijgsman, op canvas