Een Werk aan de Muur shop

Aurlandsfjord Noorwegen

- Werkcode: 1 033 420

Freddy Hoevers over Aurlandsfjord Noorwegen

Dit is het Aurlandsfjord, één van de vele fjorden in Noorwegen waardoor dit land dan ook zo'n lange kustlijn heeft. een fjord gaat soms wel toto 100 kilometer land inwaarts en je dan dankbaar bent als je een veerboot op weg tegenkomt dat vele uren omrijden uitspaart op je weg.
Naast de vele veerboten kom je ook nog door ontelbare tunnels, in mijn geval omweg naar de Lofoten. Hier een zonnige dag wat ook snel weer anders kan zijn maar ook visa versa.
Freddy Hoevers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Freddy Hoevers

Hallo, Ik ben Freddy Hoevers kunst en decoratieschilder en breed bezig is met mijn vak om mooie werken te maken. Kijk u eens op mijn website https://www.hoevers-almelo.nl Een muurschildering kun je eenvoudig niet via internet verkopen maar ik zal hier een reeks werken presenteren die geschikt zijn voor deze webwinkel. Mocht u een werk kopen zal ik het leuk vinden om een foto te zien waar het hangt.

Alle werken van Freddy Hoevers


Waarom je kiest voor Aurlandsfjord Noorwegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Aurlandsfjord Noorwegen

Koop de foto Aurlandsfjord Noorwegen van Freddy Hoevers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 033 420
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.