Een Werk aan de Muur shop

Aurora creek

- Werkcode: 990 359

Sander van der Werf over Aurora creek

Het eerste Noorderlicht (Aurora borealis) dat al vroeg in de avond zichtbaar is boven de besneeuwde bergen van Zweeds Lapland. Gezien vanaf een riviertje in de bossen van Nationaal Park Abisko. Dit unieke natuurgebied is gelegen aan het gelijknamige dorpje Abisko, een toeristisch trekpleister dat ver boven de Poolcirkel ligt, en zowel zomer's als 's winters het startpunt is voor prachtige avonturen op de Zweedse toendra.
Sander van der Werf profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander van der Werf

Sander van der Werf (1973) heeft illustratie gestudeerd aan kunstacademie Minerva in Groningen. Als buitensporter in hart en nieren is hij zich in de loop der jaren naast het illustreren en maken van wandschilderingen steeds meer gaan bezighouden met (buitensport)fotografie. Hij is zodoende gespecialiseerd in outdoor-, reis- en landschapsfotografie. Sander heeft artikelen en foto's gepubliceerd in o.a. Op Pad, Bergen Magazine, Outdoor Magazine, Limits en Hoogtelijn. Favoriete onderwerpen zijn hiken, Lapland, alpinisme en winteravontuur. Hiernaast maakt Sander o.a. foto's in opdracht en voor verschillende Stockfotobureaus. In Nederland houdt hij zich vooral bezig met landschapsfotografie. Sander fotografeert en filmt met een Sony full frame camera en werkt met Apple en Lightroom.

Alle werken van Sander van der Werf


Waarom je kiest voor Aurora creek op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Aurora creek

Koop de foto Aurora creek van Sander van der Werf op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 990 359
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
199,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.