Een Werk aan de Muur shop

Australië, Purnululu Nationaal Park, Bungle Bungles

- Werkcode: 615556

Photo Henk van Dijk over Australië, Purnululu Nationaal Park, Bungle Bungles

Australië, Purnululu Nationaal Park, Bungle Bungle Ranges. Kijk voor een andere versie naar werknummer 926005.

Het Purnululu National Park is nog nauwelijks ontdekt door toeristen en bestaat als National Park pas sinds 1987. Nog steeds wordt dit National Park niet overspoeld door reizigers aangezien het door de dramatische geologische vormen niet erg toegankelijk is.

Het natuurschoon in dit park geeft je hetzelfde mystieke gevoel dat je bij de Uluru krijgt en dat moet je, ondanks de mindere bereikbaarheid, een keer beleven. Het plateau van Purnululu National Park ligt ongeveer tweehonderd meter hoger dan de omgeving. Door erosie zijn er valleien en ravijnen ontstaan en hebben de verschillende lagen van het gesteente de meest spectaculaire kleuren.
Dit park is zo uniek dat het tegenwoordig op de Werelderfgoedlijst is te vinden. Het beroemdste deel van het park is de Bungle Bungle Range: een groep van driehonderd meter hoge rotsen in de vorm van bijenkorven met oranje-zwarte strepen. Deze kun je niet beklimmen aangezien het zandsteen nogal broos is.
Photo Henk van Dijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Photo Henk van Dijk

Fotografie doe ik al jaren, sinds ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht. Favoriete onderwerpen zijn landschappen en vogels. Maar ook voor andere onderwerpen ga ik graag de uitdaging aan om deze bijzonder vast te leggen.

De foto's hier zijn slechts een selectie van mijn totale verzameling, heb je specifieke wensen of ideeën, laat het me weten, bijvoorbeeld via mijn eigen website of Instagram, waar je mij natuurlijk ook kunt volgen.

Alle werken van Photo Henk van Dijk


Waarom je kiest voor Australië, Purnululu Nationaal Park, Bungle Bungles als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Australië, Purnululu Nationaal Park, Bungle Bungles

Koop de foto Australië, Purnululu Nationaal Park, Bungle Bungles van Photo Henk van Dijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 615556
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
48 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.