Authentieke Nederlandse witte ophaalbrug

van Fotografiecor .nl

Authentieke Nederlandse witte ophaalbrug van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 401733
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 gratis verzending!

Omschrijving

Witte houten phaalbrug van onderaf gezien met een groothoek perspectief. Autehentieke middeleeuwse details in oude Hollandse steden. Uitzicht op de straten, huizen, steegjes en grachten in de oude binnenstad van Alkmaar in Noord-Holland. Prachtig verlichte stad met oude monumenten en sfeervolle omgevingen, gefotografeerd in de avond en de nacht met lange belichtingen in het blauwe uur na zonsondergang.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken