Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 7 dagen en 8 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Autoband in het bos

- Werkcode: 793 752

Lein Kaland over Autoband in het bos

Autoband in het bos, autokerkhof
Lein Kaland profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lein Kaland

Lein Kaland werd geboren in 1954 in Vlissingen en begon al vroeg te tekenen. Na de Middelbare School ging hij naar de Academie Voor Beeldende Kunsten te Arnhem waar hij met andere technieken en kunstuitingen in aanraking kwam en deze disciplines ook ging toepassen. Hij begon zich te verdiepen in de lithografie (de ouderwetse steendruk), houtsnedes en de ets- en gravuretechniek. Gelijktijdig volgde hij een studie 'Fotografie en Film' aan de Vrije Academie Psychopolis in Den Haag bij o.a. Frans Zwartjes. Er volgden diverse exposities. Na de academie ging hij o.a. lesgeven bij een Creatief Centrum in Helmond, maar in 1978 werd hij vanwege dienstplicht ingezet als fotograaf. Na zijn diensttijd was hij een 5-tal jaren werkzaam bij een uitgeverij voor fashion- en technische vakbladen. Hij volgde Masterclasses bij o.a. Broncolor en Sinar in Zwitserland, voor het werken met lichtopstellingen en de Technische Camera. In 1984 begon Lein Kaland voor zichzelf als Reclame en Industriëel fotograaf en tot op heden werkt hij als beeldmaker voor reclamecampagnes in Alphen aan den Rijn. Steeds heeft Lein Kaland zich in een vroeg stadium de ontwikkelingen op het gebied van de digitale fotografie eigen gemaakt. Volgde al in 1991 een masterclass voor digitaal beeld aan de Willem de Koning Academie in Rotterdam. Tegenwoordig geeft hij ook workshops in eigen studio en bij ParkExpressie in Alphen aan den Rijn.

Alle werken van Lein Kaland


Waarom kiest voor Autoband in het bos als ingelijst werk

  • Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Diverse lijsten en passe-partout

Autoband in het bos

Koop dit digital art werk Autoband in het bos van Lein Kaland als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 793 752

Shop nu met 10% korting
Nog 7 dagen en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
215,-193,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.