Een Werk aan de Muur shop

Autobanden aan de kademuur

- Werkcode: 988 972

Frans Blok over Autobanden aan de kademuur

De haven van een klein plaatjes aan een fjord in IJsland, om precies te zijn in Grundarfjörður op het schiereiland Snæfellsnes. Er zijn oude autobanden opgehangen aan ijzeren kettingen om aanmerende schepen te beschermen. Op regelmatige afstanden, min of meer; het luistert natuurlijk niet heel nauw.

Sommige autobanden hebben een groene aanslag van algen; ook op de kademuur zijn groene vlekken te zien. De kademuur zelf is van zeer ruw beton, gedeeltelijk wit gepleisterd. Er groeit van alles op: zeewier en zo te zien ook oesters.

Het laddertje, met een kleuraccent van rode verf, zorgt voor een mooie asymmetrische vlakverdeling: drie sets banden links en vijf rechts. Doordat de waterlijn net onder het midden ligt is ook de verticale verdeling asymmetrisch: vier rijen autobanden tegen de kademuur en drie rijen gespiegeld in het water van de haven. Een nautisch stilleven.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Autobanden aan de kademuur als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Autobanden aan de kademuur

Koop de foto Autobanden aan de kademuur van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 988 972
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
93 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.