Avond op de Westersingel, Rotterdam van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 184272

8% korting
Nog 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 130 gratis verzending!

Omschrijving

De Westersingel werd in de negentiende eeuw aangelegd als onderdeel van het Waterproject van ingenieur Rose. Destijds lag dit gebied in het landelijk gebied buiten de stad; tegenwoordig is de Westersingel de eerste straat waar je inloopt als je het Centraal Station uitkomt.

Deze foto toont de Westersingel aan het begin van de avond (wat begin december eigenlijk al aan het eind van de middag valt) De iconische plataan die op een schiereilandje staat weerspiegelt in het water van de Singel.

Rechts zien we de vooroorlogse panden langs de Mauritsweg. Op de achtergrond, door de takken van de plataan zien we gebouwen van veel later datum: van links naar rechts de Millenniumtoren, Codarts, De Doelen, Calypso en de Pauluskerk.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken