Een Werk aan de Muur shop

Avond valt over Zegerplas bij Alphen aan den Rijn

- Werkcode: 133 040

Rob IJsselstein over Avond valt over Zegerplas bij Alphen aan den Rijn

Het licht boven de Zegerplas bij Alphen aan den Rijn is altijd weer anders. Voor deze foto heb ik gewacht tot het zogenaamde blauwe uurtje; dat is de tijd van een half uur na zonsondergang tot anderhalf uur erna. Bij dat late licht gebruik je een lange sluitertijd vanwege het schaarse licht; maar die lange sluitertijd zorgt ook voor mooi glad water, en een verwaaiende lucht. Het gele licht van de appartementen en de straatlantaarns combineert mooi met het blauw.
Rob IJsselstein profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rob IJsselstein

Landschappen en stadsgezichten zijn mijn meest geliefde onderwerpen. Daarbij zoek ik naar schoonheid in het beeld; dat kan komen van elk van compositionele elementen als lijnen, vormen, ritmes, licht/donker, kleurencombinaties. Voor mij is een foto geslaagd, als ik hem ophang aan de muur en er maandenlang van kan genieten zonder dat er irritaties over onvolkomenheden ontstaan. Onderwerpen vind ik meestal buiten, in de natuur of in de stad. Op de vele reizen, die ik maak, maar ook vlak bij de deur. Mijn foto's zijn regelmatig gepubliceerd in dagbladen en tijdschriften. Ook zijn foto's te zien geweest in meerdere exposities in de Alphense regio. Heel veel geleerd heb ik in de drie jaar (2007 tot 2010), die ik in de Verenigde Staten heb gewoond, gewerkt en gefotografeerd. Inmiddels heb ik twee fotoboeken uitgegeven met foto's van Alphen aan den Rijn, waar ik woon.

Alle werken van Rob IJsselstein


Waarom je kiest voor Avond valt over Zegerplas bij Alphen aan den Rijn op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Avond valt over Zegerplas bij Alphen aan den Rijn

Koop de foto Avond valt over Zegerplas bij Alphen aan den Rijn van Rob IJsselstein op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 133 040
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
148,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.