Een Werk aan de Muur shop

Avondfoto van Sint Jozef Carinova gebouw in Deventer Overijssel.

- Werkcode: 680229

Bart Ros over Avondfoto van Sint Jozef Carinova gebouw in Deventer Overijssel.

Avondfoto van Sint Jozef Carinova gebouw in Deventer Overijssel.

Verzorgenden en verpleegkundigen van Carinova bieden verpleging en verzorging in uw eigen vertrouwde omgeving. Al naar gelang uw hulpvraag, komt een medewerker één keer per week tot vijf keer per dag bij u thuis om de zorg te verlenen. Wist u dat we tegenwoordig ook steeds meer zorg op afstand bieden? Zo ontvangt u de zorg die u nodig heeft op het moment dat het ú uitkomt.
Bart Ros profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bart Ros

HALLO ?, MIJN NAAM IS BART ROS.
FOTOGRAAF EN STADSFOTOGRAAF UIT DEVENTER OVERIJSSEL
En ik ben architectuur, interieur en stadsfotograaf werkzaam in de regio Deventer en Overijssel. Bijna dagelijks kan je mij vinden aan de IJssel of in de historische straten van onze Hanzesteden in Nederland. Druk bezig om jullie unieke beelden te brengen.

Deze beelden kunnen we samen inzetten voor marketingdoeleinden en online media. Daarnaast maakt ik boeken en kalenders van mijn fotografie, geef ik les en hou ik meerdere keren er jaar leuke fotowalks.

Ik ben als fotograaf gevestigd in Deventer; een prachtige historische stad, omgeven door de vrije natuur. Het resultaat van mijn liefde voor fotografie en de stad Deventer is de kalender van Deventer met 12 unieke foto’s en stadsaanzichten van Deventer en de omgeving. En een boek over Deventer met nog meer unieke beelden met de naam. “Buitengewoon Deventer 2: Deventer en Omstreken“.

Alle werken van Bart Ros


Waarom je kiest voor Avondfoto van Sint Jozef Carinova gebouw in Deventer Overijssel. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Avondfoto van Sint Jozef Carinova gebouw in Deventer Overijssel.

Koop de foto Avondfoto van Sint Jozef Carinova gebouw in Deventer Overijssel. van Bart Ros op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 680229
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
97 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.