Een Werk aan de Muur shop

Avondkoekoeksbloem collage in wit met zachte achtergrond - foto schild

- Werkcode: 955 643

Marianne van der Zee over Avondkoekoeksbloem collage in wit met zachte achtergrond - foto schild

Dit mooie witte bloemetje, de Avondkoekoeksbloem, is 's avonds op zijn mooist en trekt nachtvlinders aan door zijn zoete geur. De De Latijnse naam is Silene latifolia.
De bloem heeft iets fragiels en teers.

Door met diverse opnamen door elkaar te werken en een structuur van beweging toe te voegen wilde ik dat gevoel in het beeld overbrengen.
Marianne van der Zee profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marianne van der Zee

Ik geniet ervan om de dingen die me aanspreken te kunnen vastleggen met mijn camera. Hoewel ooit gestart als architectuurfotograaf vind ik het werken in en met andere disciplines ook erg leuk en uitdagend. Kleuren, lijnen, vormen vastleggen of een "eigen beeld" creëren, ik doe het allemaal even graag.


Opleiding:

Ik ben gestart met een opleiding voor architectuur fotografie met als mentor Robert Oerlemans docent fotografie kunstacademie Den Haag.
Later gevolgd door een 4 jarige art-studie "beeldend" bij het UCK te Utrecht en een cursus zeefdrukken bij het CKE te Eindhoven.

Hoewel ik nog steeds, nu als vrij werk, in hoofdzaak architectuur fotografeer vind ik het werken in en met andere disciplines ook uitdagend.
Bijvoorbeeld door het maken van collages, fotograferen van natuur- in de sfeer van de 17e eeuw of het combineren van tekenen en fotografie met
Photoshop. Ook een "eigen beeld" creëren door middel van uitsneden van foto's of combinaties van technieken/materialen/collages is iets wat ik graag doe.

Voor de architectuur fotografie gaat mijn voorliefde uit naar moderne architectuur liefst gefotografeerd in zwart-wit hetgeen, in mijn beleving,
het lijnenspel beter tot zijn recht doet komen.

Alle werken van Marianne van der Zee


Waarom je kiest voor Avondkoekoeksbloem collage in wit met zachte achtergrond - foto schild op aluminium dibond

  • Wij hebben een schilderij van aluminium dibond gekocht bij werkaandemuur. We zijn super blij met de kwaliteit en het staat perfect in ons interieur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Stevige panelen

Avondkoekoeksbloem collage in wit met zachte achtergrond - foto schild

Koop dit digital art werk Avondkoekoeksbloem collage in wit met zachte achtergrond - foto schild van Marianne van der Zee als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 955 643
Kies het materiaal Meer informatie
Aluminium
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
225,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.