Avondlicht over Breda Spanjaardsgat

van JPWFoto

Avondlicht over Breda Spanjaardsgat van JPWFoto

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 513908

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 2 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 86 gratis verzending!

Omschrijving

Hoe kleurrijk Breda is, komt in deze avondopname van Breda Spanjaardsgat letterlijk tot uiting. Het is eens een andere en actuele aanblik van dit historisch stukje Breda dan het panorama dat elders in de shop staat. Het lijkt makkelijk, maar toch... Hoe creëer je een treffende avondfoto zonder dat de alom aanwezige kunstverlichting overschreeuwt? Timing en geduld blijkt hier het toverwoord. Mij trof het dat het vroege avondblauw nog net werd onderbroken door wat mooie wolken achter de Grote Kerk. De verlichting ging net aan en het kalme water gaf een mooie reflectie van dit tafereel. Het was een uur wachten op dit perfecte moment, maar daarmee is er ook een in alle opzichten kloppend avondbeeld van Breda!

Dit werk wordt aangeboden door JPWFoto

JPWFoto profielfotoWat ooit (jaren '90) begon als reisfotografie, groeide uit tot een uit de hand lopende hobby. Fotografie werd een dagelijkse bezigheid. Kleurnegatief werd dia, aangevuld met fascinatie voor zwart-wit fotografie. De Kodak T-Max, Tri-X en Ilford negatieffilms zette ik in mijn doka om in krachtige zwart-wit platen. Begin 2000 liet ik de doka achter me om me verder onder te dompelen in de mogelijkheden van de digitale fotografie. Inmiddels ben ik dagelijks bezig met het plezier van beelden creëren en zaken die daarmee samenhangen in Breda en verre omgeving. Mijn fotowerken sieren inmiddels menig website, brochure en - vooral ook - wand. Nog iedere keer kan ik daarvan met gepaste trots genieten!

Alle werken