Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 8 dagen en 17 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

BMW 3 Reeks Type E30 in donker zwart

- Werkcode: 1 015 760

aRi F. Huber over BMW 3 Reeks Type E30 in donker zwart

In 1985 kwam BMW eindelijk weer met een onafhankelijk ontwerp wat cabrio's betreft en presenteerde de BMW E30/2C als vierpersoons cabriolet op de IAA in Frankfurt. En deze cabriolet E30/2C bevestigde in alles opnieuw de BWM-slogan van "Joy of driving".

Een 3 Serie cabriolet met een krachtige trekkracht en geschikt voor dagelijks gebruik, die vanaf 1988 ook leverbaar was als M3, aanvankelijk met 195 pk, opgevoerd tot 215 pk in 1989 en later ook als Alpina B6 3,5 liter met een zescilinder-in-lijn motor die 254 pk leverde.
aRi F. Huber profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door aRi F. Huber

Ik doe al meer dan 35 jaar aan oldtimerfotografie en fotografeer hier vooral gewone alledaagse voertuigen die meer dan 30 jaar geleden nog massaal op de weg waren. Maar ook auto's met een buitengewoon, mooi design. Van tijd tot tijd maak ik foto's van auto's, motoren en vrachtwagens van de afgelopen tijd, wanneer ze bijzonder mooie vormen en rondingen hebben en op de een of andere manier in de verleiding komen om te dromen en te rijden als een BMW Z8. Ik vind deze autoschoonheden niet alleen in musea, maar ook in gespecialiseerde werkplaatsen voor oldtimers, met verzamelaars die mij hebben uitgenodigd om hun klassiekers te fotograferen of vaak in donkere, stoffige schuren en hallen of gewoon geparkeerd aan de kant van de weg.

Alle werken van aRi F. Huber


Waarom je kiest voor BMW 3 Reeks Type E30 in donker zwart op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

BMW 3 Reeks Type E30 in donker zwart

Koop dit digital art werk BMW 3 Reeks Type E30 in donker zwart van aRi F. Huber als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 015 760

Shop nu met 10% korting
Nog 8 dagen en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96,-86,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.