Een Werk aan de Muur shop

BMW Een krachtige tweewieler uit Duitsland

- Werkcode: 758 155

Jan Radstake over BMW Een krachtige tweewieler uit Duitsland

Misschien wel het meest bekende en best verkochte merk motorfiets is de BMW. Een betrouwbare tweecilinder boxer die nooit opgeeft. De naam BMW geeft al direct aan waar de motorfietsen gemaakt worden, in Beieren. BMW staat dan ook voor Bayerische Motoren Werke. BMW die ooit hoog scoorde in de Paris Dakar ,zwaarste rally aller tijden, staat bekend als zeer betrouwbare en krachtige motorfiets. BMW won de zwaarste rally aller tijde in 1984 en 1985 met een GS980 R met Gaston Rahier als berijder. Het eerste model van de BMW GS was de 800 GS, later opgevolgd door de 1000, 1100, 1150 en 1200 GS.
Jan Radstake profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Radstake

Geboren in 1958 en al jaren bezig met fotografie. Met de eerste echte Minolta spiegelreflex die ik in mijn bezit had maakte ik al veel foto's. Fotograferen was en is mijn passie, het is de kunst van het vastleggen van dat ene moment. De kunst van het fotograferen van de lichtinval in die bijzondere kamer of hal. Het is het zoeken van de plekjes waar je bijzonder foto's kan maken. Het spotten van die vogel dat insect, dat is wat fotograferen zo bijzonder maakt. Mijn passie voor de fotografie is goed te combineren met mijn andere grote passie, nl motorrijden. Motorfietsen zijn stuk voor stuk prachtige stukken techniek. Geen motorfiets is het zelfde maar alle motorfiets zijn fotogeniek. Een uitstekende combinatie dus.

Alle werken van Jan Radstake


Waarom je kiest voor BMW Een krachtige tweewieler uit Duitsland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

BMW Een krachtige tweewieler uit Duitsland

Koop de foto BMW Een krachtige tweewieler uit Duitsland van Jan Radstake op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 758 155
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.