Een Werk aan de Muur shop

Badhokjes

- Werkcode: 125763

Jim van Iterson over Badhokjes

Op de voorgrond, op het strand staan vier rijen hokjes waarin blauwe strandstoelen zijn geplaatst. Alles keurig in het gelid. De kleur van de stoelen en van de daken van de hokjes refereren aan de blauwe zee in de achtergrond. Alle hokjes zijn vrij, toch ziet het er zomers uit. Langs de vloedlijn loopt een eenzame wandelaar, Dat is de enige mens op het strand. De zee is erg rustig met slechts een enkel klein golfje. Aan de zeer hoog geplaatste horizon zijn de witte zeilen van twee scheepjes te zien.
Jim van Iterson profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jim van Iterson

Als vrij, dat wil zeggen niet commercieel gebonden fotograaf, ben ik al een jaar of 50 actief. Mijn hoofdthema's zijn architectuur, landschap, straatfotografie en natuur.
Ik was een aantal jaren docent fotografie aan de volksuniversiteit. ik ben lid van het fotografencollectief De Zutphense en van de Kunstkring Brummen. Ik werk uitsluitend digitaal, vooral full frame opnamen (Canon EOS 5D) en ik optimaliseer mijn foto's in Adobe Lightroom en maak zelf mijn afdrukken op papier. Mijn werk is bij veel gelegenheden en op veel plaatsen tentoon gesteld.
Op mijn website zijn meer voorbeelden van mijn werk te zien (www.van-iterson.nl)

Alle werken van Jim van Iterson


Waarom je kiest voor Badhokjes op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Badhokjes

Koop de foto Badhokjes van Jim van Iterson op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 125763
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.