Een Werk aan de Muur shop

Balkon in Venetië | Schilderij

- Werkcode: 339684

WatercolorWall over Balkon in Venetië | Schilderij

Voor een close-up van dit kunstwerk klik je op de foto.
Aquarel schilderij van een Venetiaanse stadsgezicht geschilderd door Ricardo Bouman. Het schilderij toont een typisch Venetiaans kanaaltje waar je met de gondel doorheen kun varen. Dit schilderij is nageschilderd van een fotobeeld die ik nam vanuit de gondel. De compositie toont een mooi en royale balkon boven enkele roestige raampartijen. Links van de balkon staat een mooi smal huisje met een grote poort.
WatercolorWall profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door WatercolorWall

WatercolorWall is een grafische studio en schilder atelier van Ricardo Bouman uit Zoetermeer.
Ricardo maakt schilderijen en illustraties met verschillende mediums, waaronder inkt-en verfsoorten, maar vooral in aquarel.
Zijn collectie bevat artistieke en moderne stijlen, geschilderd met interessante technieken. Zijn werk varieert van kleurrijk tot mystiek, van realisme tot expressionisme en van abstract tot minimalistisch. Zijn onderwerpen hebben veelal een connectie met de natuur, een emotie of een bezochte locatie op de wereld.
Zijn favoriete onderwerpen zijn het schilderen landschappen en middeleeuwse stadsgezichten.
Speciaal voor Werk aan de Muur heeft Ricardo zijn schilderijen gedigitaliseerd in hoge resolutie waardoor ze verkrijgbaar zijn als Artprint op de beschikbare materiaalsoort en en in gewenste formaten.

Alle werken van WatercolorWall


Waarom je kiest voor Balkon in Venetië | Schilderij op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Balkon in Venetië | Schilderij

Koop dit schilderij Balkon in Venetië | Schilderij van WatercolorWall als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 339684
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
146 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.