Ballerina

- Werkcode: 806 448

Cora Westerink over Ballerina

Het begon met het plaatje van de gebogen kleine ballerina. Ze deed me denken aan mijn eigen dochter en de balletuitvoeringen waar ik samen met haar naar toe leefde.
Kleine ballerina's, meisjes in roze pakjes, rommelig bewegend aan de oefenbarre en serieus kijkend naar de balletjuf. Dromend van de eerste opvoering, zo spannend, met allemaal bekenden in de zaal...
Een mooie roze wereld.
Life would be better if we wore more tutu's.

Analoge collage, helemaal opgebouwd uit papier, kant, goudfolie en verf.
Cora Westerink profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Cora Westerink

Altijd al een grote voorliefde gehad voor papier! Kraftpapier, mooi behang, teer vloeipapier, maar ook bonnetjes, cadeaupapier, oude foto's, vergeeld papier uit oude boeken, tijdschriften. Heel veel bewaard en daar ben ik nu blij om!
Mijn werk begint vaak met een vaag idee, soms zelfs niet meer dan een snipper. Dan komt het verzamelen. Up-cycling van heel diverse materialen. Papier natuurlijk, maar ook textiel, folies en gedroogde materialen. En kijk maar goed: in bijna al mijn werken kijkt wel iets of iemand je aan!
Ik hoop dat mijn werk je aanspreekt!

Alle werken van Cora Westerink


Waarom je kiest voor Ballerina op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ballerina

Koop de collage Ballerina van Cora Westerink op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 806 448
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden