Een Werk aan de Muur shop

Banjo bass & little bird

- Werkcode: 626 287

Carmen de Bruijn over Banjo bass & little bird

Dit portret vindt zijn oorsprong in New York. Op een heerlijke septemberdag speelde een muzikante van het duo 'Coyote & Crow" op dit instrument. Ik had toen al meteen in mijn hoofd om de banjo bass ooit in een schilderij terug te laten komen. En natuurlijk mocht een kleine vogel niet ontbreken op het schilderij.

Acryl schilderij op linnen canvas, 90 x 90 cm. Het origineel kunstwerk is beschikbaar. Meer schilderijen en informatie vind je op mijn website: carmendebruijn.com.
Carmen de Bruijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Carmen de Bruijn

In al mijn werk is de natuur een grote inspiratiebron. Van dieren tot prachtige landschappen en bloemen ... ik geniet er enorm van, of het nu in de achtertuin is of op reis.

Als fotograaf houd ik me bezig met natuur-, stilleven- en reisfotografie.  In mijn schilderijen spelen dieren vaak een hoofdrol. Ook schilder ik gestileerde portretten van vrouwen.

Alle werken van Carmen de Bruijn


Waarom je kiest voor Banjo bass & little bird op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Banjo bass & little bird

Koop dit schilderij Banjo bass & little bird van Carmen de Bruijn als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 626 287
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.