Barcelona Casa Batlló

- Werkcode: 971 728

Marion Raaijmakers over Barcelona Casa Batlló

De architectuur van Gaudi in Barcelona gaf inspiratie om nog meer magie in de foto te vangen door te spelen met beweging en kleuren. Het geeft foto's nog meer het idee van de sprookjesachtige wereld die Gaudi heeft getracht te laten zien in zijn architectonische ontwerpen. Gaudi verwerkt de natuur in zijn gebouwen. De beweging in de foto's laat de verbeelding nog meer werken om allerlei wezentjes te vinden vanuit je eigen fantasie.
Marion Raaijmakers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marion Raaijmakers

Fotograaf, reiziger, wereldburger. Met mijn fotografie wil ik mijn visie op de wereld en de mensen daarin delen. Geïnspireerd door mijn reizen, hoop ik het verhaal te vertellen van de mensen die ik ontmoet en de omgeving waar ze wonen.

Alle werken van Marion Raaijmakers


Waarom je kiest voor Barcelona Casa Batlló als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Barcelona Casa Batlló

Koop de foto Barcelona Casa Batlló van Marion Raaijmakers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 971 728
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden