Een Werk aan de Muur shop

Barok tuin

- Werkcode: 994 523

Sran Vld Fotografie over Barok tuin

In meerdere opzichten is het in het uiterste zuidwesten van Zuid Limburg gelegen Château Neercanne bijzonder. Het was in 1947 het eerste gebouw dat door Het Limburgs Landschap werd aangekocht. Het is anno 2018 nog altijd het grootste gebouwencomplex. Het van mergel gebouwde Château Neercanne is het enige terrassenkasteel van Nederland. Het kasteel met haar omgeving was lang zelfs een ‘zelfstandige staat’. Heden ten dage is het een levend én toegankelijk monument, mede dankzij het in 1987 afgesloten erfpachtcontract tussen Het Limburgs Landschap en horeca-exploitant Camille Oostwegel. Sindsdien kan gebruik gemaakt worden van de culinaire faciliteiten in het château en in de ernaast gelegen Auberge. Daarbuiten zijn de binnenplaats en de gebieden buiten de ommuurde tuin voor iedereen toegankelijk. Op deze bijzondere plek vinden keer op keer bijzondere gebeurtenissen plaats. Tsaar Peter de Grote was een gast met aanzien in 1717. Maar ook in 1991 was er bijzonder bezoek. Op 9 december bood Hare Majesteit Koningin Beatrix een lunch aan voor alle Europese regeringsleiders die eerder in het Gouvernement een topconferentie van de Europese Gemeenschap hielden over het Verdrag van Maastricht en de invoering van de Euro.
Sran Vld Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sran Vld Fotografie

Inspired by the beauty of nature. Finding the quality of life in the small things around me. Capture precious moments in pixels.

Alle werken van Sran Vld Fotografie


Waarom je kiest voor Barok tuin als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Barok tuin

Koop de foto Barok tuin van Sran Vld Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 994 523
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.