Basiliek van Santa Maria della Salute in Venetië

- Werkcode: 691 381

Arja Schrijver Fotografie over Basiliek van Santa Maria della Salute in Venetië

Een romantische avond in Venetië, met prachtig zacht licht op de Basiliek Van Santa Maria della Salute tijdens de zonsondergang.

In eerste instantie had ik de basiliek nog niet eens in de gaten. We voeren met een boot over de Canal Grande, het grootste en meest bekende kanaal in Venetië. Ik was niet de enige persoon op de boot die foto's aan het maken was en het was even zoeken naar een goed plekje tussen de mensen om de prachtige Venetiaanse gebouwen goed in het vizier te krijgen. Ik maakte vooral foto's vanaf de linker- of rechterzijde van de boot, mijn lens gericht op de mooie, historische huizen op de kade. Maar het zinde me niet, noch de beelden die ik fotografeerde, noch de drukte op de boot.

Dus ik zocht een wat rustigere plek om vandaan te kunnen fotograferen en met een ander perspectief. Daarom liep ik op een gegeven moment naar de achterzijde van de boot. Juist tóen kwam de basiliek in al haar glorie, met het zonnetje erop tevoorschijn. Ah, een kans! Ik moest wel rap handelen, de compositie van het beeld veranderde snel door de vaart van de boot. Ik keek snel, zag de typisch rood-witte palen in beeld en hé, ook nog een gondel! Even wachten totdat de gondel op de juiste plek is Ja, zo kwam er veel tegelijk samen in één ogenblik en dat was hét moment voor mij om af te drukken. Met als resultaat een romantisch en typisch Venetiaans beeld.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Basiliek van Santa Maria della Salute in Venetië op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Basiliek van Santa Maria della Salute in Venetië

Koop de foto Basiliek van Santa Maria della Salute in Venetië van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 691 381
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden