Basiliek van Sint Servaas, Maastricht

van Digital Art Nederland

Basiliek van Sint Servaas, Maastricht van Digital Art Nederland

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 924105
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
52 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De Sint-Servaasbasiliek is een kerkgebouw in het centrum van de Nederlandse stad Maastricht. Het gebouwencomplex is gelegen tussen drie pleinen: het Vrijthof, het Keizer Karelplein en het Henric van Veldekeplein.

Als pelgrimkerk van de heilige bisschop Servatius, parochiekerk van de rooms-katholieke Sint Servaas parochie, dekenaatskerk van de stad Maastricht en Rijks-monument straalt de monumentale Sint Servaas Basiliek een ieder vol geloof en historie tegemoet in het hart van Maastricht.

Dit werk wordt aangeboden door Digital Art Nederland

Digital Art Nederland profielfotoDigital Art Nederland maakt met behulp van de nieuwste technologie digitale kunst. Doel is om zo een kleurrijker beeld te geven van ons mooie Nederland.
Eigenaar Rob de Ruiter woont in Heerhugowaard, 50 km ten noorden van Amsterdam. Een vlak poldergebied met groene weilanden met koeien en poldermolens. En 30 minuten van het strand, het bos en de duinen. Een perfecte plek om te fietsen wat hij graag combineert met het maken van foto's.

Alle werken