Beacon of light

- Werkcode: 678 416

Sander Poppe over Beacon of light

Op een prachtige, herfstachtige ochtend, stond ik aan het Lauwersmeer. Oostmahorn is voor fotografen in een bekende plek. De vuurtoren bij de haven is een veel gefotografeerde plek. Vanaf de Friese zijde kijk je prachtig over het meer. Groningen ligt aan de overkant. Een mooie plek om te genieten van de eerste zonnestralen bij zonsopkomst. Geniet u mee?
Sander Poppe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sander Poppe

Mijn passie is om de schoonheid van het landschap vast te leggen op de gevoelige plaat. Water staat veel centraal in mijn landschapsfoto's. Als geboren Zeeuw kom ik dan ook graag bij de kust. De Zeeuwse kustlijn is misschien wel de mooiste kust van de hele Nederlandse kust. Al kunnen smaken verschillen ;-)

Maar we houden ook van reizen. Zo komen we graag in Groot-Brittannië. Waarom? De kusten van Schotland, Engeland en Wales zijn in één woord: Magnifiek!

Meer informatie over mij? Bezoek dan mijn website: https://www.sanderpoppe.com

Alle werken van Sander Poppe


Meer weten over Sander Poppe?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Beacon of light op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Beacon of light

Koop de foto Beacon of light van Sander Poppe op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 678 416
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
144,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden