Een Werk aan de Muur shop

Beautiful deer

- Werkcode: 1 047 064

Costas Ganasos over Beautiful deer

De ree heeft een wit achterwerk dat extra goed opvalt omdat reeën geen staart hebben. De witte vlek wordt ‘de spiegel’ genoemd. Deze vlek in de zomer wat onduidelijker bij de mannetjes en ’s winters soms een beetje geel van kleur bij vrouwtjes-reeën. Verder zijn reeën slank gebouwd, staan zij hoog op de poten en zijn zij tussen de 95 en 140 centimeter hoog en hebben reeën een gitzwarte neus. De verkleuring rondom de neus heeft wat weg van een snor, zeker bij reekalfjes is deze ‘snor’ duidelijk zichtbaar.

Een reekalf is verder te herkennen aan de witte vlekken die in rechte lijnen op de vacht te zien zijn. Reekalfjes liggen het grootste gedeelte van de dag in hun eentje op een verdekt plekje op de grond. Vindt u een eenzaam reekalfje? Laat het dan met rust, de moeder komt namelijk 6 tot 10 keer per dag terug om het kalfje te zogen. Bij oudere kalveren is dit zelfs maar 2 of 3 keer per dag.

Alleen mannelijke reeën hebben een klein gewei met 3 tot 6 vertakkingen. In de winter is het gewei bedekt met een laagje fluweelachtige huid die er in het voorjaar weer vanaf wordt geschuurd. Het gewei valt er in de winter vanaf en wordt maximaal 25 centimeter lang.

reeën kennen een bronsttijd, waarin zij opzoek gaan naar een paringspartner. Deze periode valt in juli en augustus, wat iets eerder in het jaar is dan bij de andere hertachtigen in Nederland.
Costas Ganasos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Costas Ganasos

Hallo iedereen en bedankt voor jullie interesse in mijn werk .Mijn naam is Costas Ganasos en ik ben een hobby gepassioneerd landschap en portret fotograaf. Ik woon in de prachtige regio West-Friesland in Hoorn. Mijn werk is altijd iets nabewerkt .... mijn principe is om mijn beelden zo natuurlijk mogelijk te houden . Groeten , Costas

Alle werken van Costas Ganasos


Meer weten over Costas Ganasos?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Beautiful deer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Beautiful deer

Koop dit digital art werk Beautiful deer van Costas Ganasos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 047 064
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
89,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.