Shop nu met 10% korting Nog 1 dag en 12 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Beeld en Geluid gevel

- Werkcode: 61316

Peter Moerman over Beeld en Geluid gevel

Het instituut voor Beeld en Geluid is ontworpen door Neutelings Riedijk architecten. Het atrium is zeer ruimtelijk en kleurrijk. De gevel van gekleurde glasplaten reflecteert op de glazen binnen gevel waarachter zich de kantoren bevinden.
Peter Moerman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Peter Moerman

Peter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. In zijn eigen fotostudio te Zoetermeer is hij vaak te vinden voor het fotograferen van gezinnen, modellen en kinderen. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en het volgen van cursussen en workshops.

Alle werken van Peter Moerman


Waarom je kiest voor Beeld en Geluid gevel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Beeld en Geluid gevel

Koop de foto Beeld en Geluid gevel van Peter Moerman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 61316

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 12 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 92 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.