Beeldvullend modern 3D graffiti kunstwerk met de letters 'Tez'

van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Beeldvullend modern 3D graffiti kunstwerk met de letters 'Tez' van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 488033
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
69 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 5 tot 7 werkdagen

Omschrijving

Een werk (3 van 5) uit de serie "LA Tez One 5 (2019)", een strak digitaal graffitikunstwerk van Tez One (Pat Bloom) waarin hij experimenteert met een bepaalde dynamische, oppervlakverdeling en kleur in een stijl die is typisch voor Pat. Losse elementen in moderne kleuren die - hoewel het beeld erg contrastrijk en kleurrijk is - eenheid en rust uitstralen.

Het werk wordt eerst met de hand geschetst en vervolgens in 3D-software getekend en in de laatste stap omgezet in een afbeelding met hoge resolutie (kijk voor de verschillende stappen en weergave van het proces op zijn website).

Net als veel van Pat 'Tez' Blooms kubistische en futuristische kunstwerken ademt dit werk een zekere netheid en scherpte zonder de essentie en emotie van het onderwerp te verliezen.

Dit werk wordt aangeboden door Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst profielfotoPat Bloom (Gouda / Rotterdam) is een transdisciplinaire digitale kunstenaar en groeide op in de 90's / 00's met cyberspace, graffiti, street-art, grafische en interactieve kunst.

De volgende logische stap was de Willem de Kooning Academie (Rotterdam) waar hij zijn Bachelor of Arts behaalde in New Media.

Zijn huidige veelal digitale kunstwerken kunnen worden omschreven als een mix van 3D, abstract, kubisme en minimalisme en is te herkennen aan de kleurrijke en dynamische stijl die het werk uitstraalt.

Het werk begint als een schets of foto en evolueert (na een zelf ontwikkeld proces van schetsen, tekenen, construeren) in een virtueel 3D-model of scène. De composities worden op hoge resolutie gerenderd (soms duurt het dagen voor de digital art klaar is) en worden in een beperkte oplage op een duurzame drager zoals fotoprints en HD Metal overgezet.

Alle werken