Before you go... - kleurrijk abstract bloemrijk schilderij

- Werkcode: 1 070 485

Qeimoy over Before you go... - kleurrijk abstract bloemrijk schilderij

Stel je voor: een romantische tuin, twee geliefden die er lopen, wetend dat ze afscheid moeten nemen. Ze staan stil omringd door een zoete geur van weelderige bloemen en het zachte zoemen van zwevende insecten. Een lichte mist hangt om hen heen en ze kijken elkaar aan om nog één ding te zeggen. Before you go...

Of vertel jouw eigen verhaal.

'Before you go... ' is op werk aan de muur verkrijgbaar als print van het originele schilderij. Veel van mijn werken komen intuïtief tot stand. Er is geen vooropgezet plan wat er geschilderd moet gaan worden. In de praktijk verschijnt er vaak een kleurrijk tafereel dat - soms sterk, soms in de verte - aan bloemen doet denken. Ik vind het heerlijk om steeds weer met nieuwe kleurpaletten te experimenteren. Kleuren meng ik daarbij op het doek. En laag na laag ontvouwt gedurende het schilderproces zich een compositie. Het beeld dat ontstaat is zo ook voor mij als maker vaak een verrassing.

Originele schilderijen verkrijgbaar via de Qeimoy website.
Qeimoy profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy is de shop van Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies. Gek op abstract en het spelen met kleurpaletten. Met abstracte fotografie maakt ze elementen uit de alledaagse omringende wereld los om ze tot een nieuw beeld te vormen, waar de toeschouwer bij kan fantaseren. De werken van Qeimoy beïnvloeden je energie en emoties. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht. Met beelden recht vanuit het hart.

Kijk ook eens op de Qeimoy site voor originele schilderijen en meer!

Alle werken van Qeimoy


Waarom je kiest voor Before you go... - kleurrijk abstract bloemrijk schilderij als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Before you go... - kleurrijk abstract bloemrijk schilderij

Koop dit schilderij Before you go... - kleurrijk abstract bloemrijk schilderij van Qeimoy als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 070 485
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
80,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden