Een Werk aan de Muur shop

Benalmádena Pueblo, Spanje.

- Werkcode: 842 736

Hennnie Keeris over Benalmádena Pueblo, Spanje.

Benalmádena Pueblo van boven gezien. Benalmadena Pueblo is een oud Spaans dorp met witte huisjes in smalle straatjes, die versierd zijn met veelkleurige bloembakken en allemaal oranje dakpannetjes hebben.
Hennnie Keeris profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Hennnie Keeris

Ik ben een fotograaf uit Eindhoven en leef gedeeltelijk in Andalusië, Spanje.
Ik heb als fotograaf ervaring opgedaan bij de Marine, Ministerie van Defensie en als freelance fotojournalist voor uiteenlopende kranten en tijdschriften.

Sinds ik voor 'n gedeelte van het jaar in Spanje woon, hou ik me bezig met het fotograferen van B&B's, vakantiewoningen en andere real estate projecten. In mijn vrije tijd wil ik graag de prachtige natuur en bijzondere plekjes van Andalusië vastleggen.

Alle werken van Hennnie Keeris


Waarom je kiest voor Benalmádena Pueblo, Spanje. als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Benalmádena Pueblo, Spanje.

Koop de foto Benalmádena Pueblo, Spanje. van Hennnie Keeris op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 842 736
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
78,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.