Een Werk aan de Muur shop

Bengelende voeten

- Werkcode: 1 045 271

Jan Keteleer over Bengelende voeten

Het is een zomerdag en het heeft net geregend. Een verliefd stel zit op de rand van een bruggetje in het park aan het water. Het verliefde stel is op blote voeten gaan zitten en je ziet hun voeten bungelen als je aan de andere kant van het bruggetje staat. Dat tafereel zag ik onlangs en omdat het me raakte, heb ik er dit gestileerde werkje van gemaakt.

Het blauwgroene water van de vijver draagt de sporen van de voorbije regenbui en je ziet dat de onscherpe achtergrond zonovergoten is. De jongen zit stevig in zijn pantalon aan het water, terwijl het meisje deemoedig haar benen kruist. Typisch.

Je kunt je afvragen waarom deze scène me raakte en het antwoord is heel eenvoudig. Het deed me denken aan mijn eigen puberjaren en zie mij daar zitten als een bakvis terwijl het meisje een beetje ingetogen afstand houdt.
Je kunt je ook afvragen wat ze buiten beeld doen.
Laten we die vraag aan de kijker overlaten. Iedereen zal daar anders op antwoorden, leuk toch.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Bengelende voeten op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bengelende voeten

Koop dit digital art werk Bengelende voeten van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 045 271
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
174,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.