Een Werk aan de Muur shop

Beren liefde

- Werkcode: 968 064

Erik Reijnders over Beren liefde

Beren liefde , een werk in de al oude polaroid stijl. het werk zelf is vierkant terwijl de witte rand dit juist niet is. op het werk drie kristallen beren . Je zou kunnen zeggen een gezinnetje. de kleine beer tusen de ouders. veilig zoals dat hoort. De bokeh in de vorm van hartjes moet dit gevoel versterken. Terwijl de schittering in het Kristal voor levendigheid zorgd. Echt een werk om bij weg te dromen, je eigen verhaaltje te maken. Met de natuurlijke tinten zal het werk op vele plaatsen goed naar voren komen. de witte rand zorgd er voor dat het een echte eye catcher word. uitgevoerd in Acryl helpt het matarissl dit moderne werk tot haar recht te komen.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Beren liefde als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Beren liefde

Koop dit digital art werk Beren liefde van Erik Reijnders als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 968 064
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.