Een Werk aan de Muur shop

Berg nevelen

- Werkcode: 586 099

Prisca Visser over Berg nevelen

Ben ik voor deze foto vroeg uit bed gestapt? Dat zou zomaar kunnen. 'S morgens vroeg is dit fenomeen het beste te zien. De bergen die gehuld zijn in nevelen. Het gras is nog nat van de dauw, de zon nog niet op volle sterkte. Zwaluwen zijn al druk in de weer met eten zoeken voor hun jongen. In de verte klinkt et geluid van een tractor. De wolken trekken traag verder landinwaarts. De dag is begonnen.
Prisca Visser profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Prisca Visser

Hey, leuk dat je hier bent, ik ben Prisca!

Je kunt mij vinden in een koffiezaakje, genietend van mijn latte met een croissantje. Of met camera en rugzak slenterend over straat in een drukke stad. Je komt mij eerder tegen in het bos op de Veluwe waar ons boshuisje staat dan in een luxe hotel. Ik hou van avontuur en reizen maar vind het ook heerlijk om met een goed boek en onze twee katjes op de bank te kruipen.

Alle werken van Prisca Visser


Waarom je kiest voor Berg nevelen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Berg nevelen

Koop de foto Berg nevelen van Prisca Visser op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 586 099
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.