Berglandschap bij Geiranger, Noorwegen

- Werkcode: 1 073 646

Arja Schrijver Fotografie over Berglandschap bij Geiranger, Noorwegen

Het water van de rivier Vesteråselva bij Geiranger in Noorwegen vindt zijn weg vanuit de hoge bergen. Het punt waarop de foto is genomen biedt een prachtig uitzicht op de omringende bergen en dalen. Het water van de rivier loopt achter mij, langs een veldje verder naar beneden om iets verderop de waterval Storsæterfossen met donderend geraas van water te voorzien. Dit is een populaire waterval, omdat je er achterlangs kunt lopen, een leuke beleving.

De wandeling naar dit punt en naar de waterval, vanuit het dal van Geiranger is zeker de moeite waard. Je overbrugt zo'n 500 meter en wordt dan beloond met prachtige uitzichten op de bergen, watervallen en sneeuw op de toppen (afhankelijk van het seizoen). Maar, het is wel een toeristische wandelroute, je loopt er niet alleen.

Wil je meer rust, loop dan vanaf dit punt een stuk door. De meeste mensen stoppen bij het veldje en de waterval. Wij liepen nog een klein stukje verder naar boven en we vonden het jammer dat we niet meer tijd hadden, de ongerepte bergen en het natuurschoon daar lokten...
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Berglandschap bij Geiranger, Noorwegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Berglandschap bij Geiranger, Noorwegen

Koop de foto Berglandschap bij Geiranger, Noorwegen van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 073 646
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden